Tekstisuunnittelu, copywriting

Tekstisuunnittelu

”Aloin kirjoittaa pikkutyttönä. Osallistuin kirjoituskilpailuihin ja pärjäsin. Koivakkalan pommin perustin lukioikäisenä. Se yhden kerran ilmestynyt lehti on keräilyharvinaisuus.  Järjestölehden sisältöjä mietin Nuorten Saran toimitusneuvostossa. Taisin tietää jo varhain kirjoittamisen merkityksen”

Kirjoitan simppeliä ja elämänmakuista tekstiä aina asiateksteistä laajoihin reportaaseihin. Markkinointitekstit taipuvat ja tarvittaessa kamerakin kulkee mukana. Kirjoitan juttuja free lancerina aikakaus- ja sanomalehtiin, teen tiedotteita ja toimitan julkaisuja. Yrittäjätarinat, matkat, työhyvinvointi ja hyvinvointi, elämäntavat ja elämänmuutokset kiehtovat aiheina. Päätoimitan Savonlinja-konsernin elämänmakuista Etupenkki-henkilöstölehteä.

Minusta muuten tuli kirjoittaja, koska olen aina rakastanut lukemista. Seitkytluvun sadepäivinä luin Apu- ja Uusi maailma-lehtiä tuvan vintillä ja Anni Swanin tarinoita aitan hämärässä. Huutolaistyttö Gulla, Luumujen poukama, Pieni Talo Preerialla, Viisikot ja Neiti Etsivät olivat suosikkejani. Lukemistooni kuuluvat sulassa sovussa Södergranin runot, Jan-Philipp Sendkerin, Victoria Hislopin, Jojo Moyesin ja Cecelia Ahernin tarinat, Tuomas Vimman ja Tuomas Kyrön tekstit, Marja-Liisa Mankan, Frank Martelan ja Tommy Hellstenin teokset. Olen kirjastopalvelujen hevijuuseri ja valitsen luettavan mielialan mukaan.

Ota yhteyttä

Tuulevi Aschan
0400 685 980
tuulevi.aschan@onnenoma.fi

Pyydä tarjous!

© Tuulevi Aschan 2019. Kaikki oikeudet pidätetään.

Design & kotisivut: Haaja